Classic Car Property Fund Ferrari F40!

Investeren in klassieke en exclusieve auto’s heeft de afgelopen jaren een flinke vlucht genomen. In eerste instantie zijn we natuurlijk allemaal liefhebbers van het automobiele erfgoed. Een heel belangrijk neveneffect is dat de marktwaarde al sinds 1990 toeneemt en dat exclusieve automobielen worden gezien als rijdende kunstobjecten met dito rendementen. De laatste jaren zijn de prijzen explosief gestegen, waardoor een groot deel van het erfgoed onbereikbaar is geworden. Tegelijkertijd zie je dat hoe exclusiever (duurder) de auto is, hoe hoger het rendement wordt.

Toch kunt u mede eigenaar worden van een exclusieve auto via het Classic Car Property Fund (CCPF), een activiteit van Exclusive Carbrokers. De auto is de kern van een gezamenlijke organisatie in de vorm van een fonds per auto. U kunt in dit fonds deelnemen voor bijvoorbeeld 10% van de aanschafwaarde van de auto. In ieder geval is de inleg een percentage van de aankoopwaarde van de auto aangevuld met de verzekeringskosten, onderhoudskosten en kosten voor professionele stalling. Enkele keren per jaar vormt de auto het middelpunt van een activiteit, waarbij ook in de auto gereden kan worden. Alle mede eigenaren zijn hierbij aanwezig. Beslissingen omtrent de auto, zoals aankoop en verkoop, worden met elkaar genomen. Heel democratisch! Het grote voordeel is het gespreide, financiële risico. In plaats van 100% eigendom van één auto, kunt u ook voor hetzelfde budget 10% van tien auto’s verwerven. De keuze is aan u! U wordt in uw besluitvorming niet aan uw lot overgelaten. U kunt zich laten adviseren over fiscale zaken en het Classic Car Property Fund wordt begeleid door een Nederlandse jurist en een notaris.

Exclusive Carbrokers biedt daarom een Ferrari F40 aan. Op het moment van zijn introductie was de Ferrari F40 de ultieme sportwagen voor de openbare weg. De auto was ontdaan van alle luxe en franje, er bleef een pure sportwagen over. Pininfarina was verantwoordelijk voor het ontwerp en de F40 werd voorzien van 2936cc V8 motor voorzien van twee turbo’s. Door toepassing van materialen zoals Kevlar, koolstofvezel en aluminium realiseerde Ferrari een gewicht van slechts 1100kg. De auto beschikte over 495pk en accelereerde in 3.9 seconden van nul naar honderd kilometer per uur. Het was de eerste produktieauto die de grens van 320 km/u haalde!

Wilt u mede eigenaar worden van deze icoon uit de automobielgeschiedenis?

Neem contact op met Exclusive Carbrokers en vraag naar Ronald van den Broek, bereikbaar op +31 6 54 29 13 84.

Is uw interesse gewekt en ontvangt u graag meer informatie: