ECB aanwezig op Capital Cars & Classics

Capital Cars & Classics is een nieuwe klassieke autobeurs in het hart van Nederland, een hoogwaardig evenement van internationale allure waar je gedurende twee dagen de crème de la crème aantreft op autogebied in een perfecte industriële ambiance in Amsterdam. Zowel met smaak geselecteerde oldtimers als youngtimers zullen acte de présence geven als hoofdthema.

Ook Exclusive Carbrokers zal zich presenteren op deze nieuwe beurs met twee mooie klassiekers en een presentatie van onze dienstverlening.
Niet alleen het automobiele aanbod zal de verwachtingen van de veeleisende bezoekers overtreffen, er is ook rekening gehouden met de fijnproevers onder de bezoekers door een hoogwaardige bewezen catering. Daarnaast wordt er gestreefd naar een gevarieerd aanbod van aanverwante aanbieders van lifestyle artikelen zoals vintage horloges, kleding en organisators van buitenlandse reizen voor het betere stuurwerk. Kortom; Capital Cars & Classics is een ware happening waar het autohart sneller van gaat kloppen. Als tipje van de sluier kan worden vermeld dat er naast schitterende klassieke automobielen ook een aantal hypermoderne supercars te zien zullen zijn. Save the date op zaterdag 23 en zondag 24 april 2016!