Nieuw; Het Classic Car Property Fund

Investeren in klassieke en exclusieve auto’s heeft de afgelopen jaren een flinke vlucht genomen. In eerste instantie zijn we natuurlijk allemaal liefhebbers van het automobiele erfgoed, maar een mooi bij-effect is tegenwoordig, dat de marktwaarde al sinds 1990 toeneemt en dat exclusieve automobielen worden gezien als rijdende kunstobjecten met dito rendementen. De laatste jaren zijn de prijzen dermate explosief gestegen, dat een groot deel van het erfgoed onbereikbaar is geworden. Tegelijkertijd zie je dat hoe exclusiever (duurder) de auto is, hoe hoger het rendement wordt. Exclusive Carbrokers heeft daarom het Classic Car Property Fund (CCPF) opgezet, waarmee u gezamenlijk met andere autoliefhebbers eigenaar wordt van bijvoorbeeld een Lamborghini Miura, Ferrari F40, Ferrari 512 BB of een Porsche Carrera GT.

Het CCPF in het kort:
-Een fonds per auto, dus geen belang in een “algemeen fonds”
-Deze auto is de kern van een gezamenlijke organisatie, tevens in de vorm van een hechte business club
-Enkele keren per jaar vormt de auto het middelpunt van een activiteit, waarbij ook in de auto gereden kan worden. Alle mede eigenaren zijn hierbij aanwezig.
-U kunt bijvoorbeeld voor 10% van de waarde van de auto instappen.
-Beslissingen worden samen genomen, zowel over de aanschaf van de auto als bij eventuele verkoop
-Inleg betreft een percentage van de aankoop van de auto én verzekeringskosten, onderhoudskosten en professionele stalling.

VOORDEEL: Gespreid risico. In plaats 100% eigendom van 1 auto, voor zelfde budget bijvoorbeeld 10% van 10 auto's
CCPF wordt opgezet en begeleid door een Nederlandse jurist en notaris. CCPF staat u bij met fiscale adviezen. Wij vertellen u graag meer tijdens een presentatie die voorjaar 2016 wordt georganiseerd in het midden van Nederland. Indien u interesse heeft, kunt u zich aanmelden via info@exclusivecarbrokers.com of 06-54291384. Of u kunt ook een prospectus aanvragen.